Goed verpleegkundig rekenen wordt door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Wij helpen je graag bij het oefenen door het organiseren van scholingsochtenden Medisch Rekenen!

Het maken van medische berekeningen is onlosmakelijk verbonden met het werk van verpleegkundigen. Als verpleegkundig is het daarom ook belangrijk dat je over een goede rekenvaardigheid beschikt, één rekenfout kan immers leiden tot een medische misser. Medische rekenvaardigheid levert een belangrijke bijdrage aan de patiëntveiligheid. In toenemende mate worden verpleegkundigen door hun zorginstelling op het medisch rekenen getoetst.

Goed verpleegkundig rekenen wordt echter door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Om die reden organiseert TMI Academy regelmatig scholingsochtenden gericht op het oefenen met medisch rekenen. De scholingen zijn in groepsverband, het is wel mogelijk om bij inschrijving aan te geven waar je moeite mee hebt zodat dit op individueel niveau doorgenomen kan worden. De ochtend zal worden afgesloten met een toets.

Kosten deelname medewerker TMI

Deze scholing is daarom gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 55,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 64,71.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Maandag 4 oktober

Tijd

08.30 – 12.30 uur

Online training

Via Zoom

Accreditatie

3 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.