Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Longaandoeningen voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

Respiratoire aandoeningen

Ben jij de verpleegkundige die binnen jouw beroepsuitoefening in staat moet zijn zorg te verlenen aan patiënten met respiratoire aandoening?

Het onderwijs is vormgegeven vanuit de basisgedachte dat de patiënt centraal staat. Rode draad gedurende de training is ondersteunen bij het inpassen van de chronische ziekte(n) in het dagelijks leven; hierbij staat zelfmanagement centraal.

In deze training worden de onderstaande onderdelen behandeld:

  • Anatomie en fysiologie van de longen
  • Diagnostiek
  • Verschillende ziektebeelden en diens behandelmogelijkheden
  • Maligne aandoeningen en chemotherapie/immunotherapie
  • Inhalatie instructie theorie/praktijk
  • Stoppen met roken

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 65,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 76,47.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Donderdag 17 juni

Online training

Via Zoom

Accreditatie

4 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.