Wat is LearnLinq?

TMI vindt het belangrijk dat de vaardigheden en scholingen van haar zorgprofessionals up-to-date zijn. In het online LeerManagementSysteem LearnLinq vind je veel uitgebreide e-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister. LearnLinq is toegankelijk voor verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. De gemaakte toetsen zijn drie jaar geldig. Je kunt hierbij denken aan cursussen zoals medisch rekenen en blaaskatheterisatie. Daarnaast is er een catalogus aanwezig waar jij als zorgprofessional inzage in krijgt, maar die je ook als naslagwerk kunt gebruiken. In de catalogus kun je bijvoorbeeld zorgpaden vinden over wondzorg, agressie in de zorg en het meten van bloedsuiker.

Waarom LearnLinq?

Wij hebben gekozen voor het LeerManagementSysteem LearnLinq met daarbij de leerpaden van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt, didactisch goed in elkaar steekt en de modules actueel zijn. Voorbeelden van een aantal van de modules zijn medisch rekenen, perifeer infuus, injecteren, zuurstoftoediening, medische technologie en nog veel meer.

Kosten vaste medewerkers TMI

Voor vaste medewerkers is de toegang tot LearnLinq gratis.

Kosten 0-uren en zzp’ers

Voor medewerkers met een 0-uren contract en zzp’ers kost de toegang tot LearnLinq €149,95 per jaar.

Kosten externen

Wanneer je niet in dienst bent bij TMI bedragen de kosten voor de toegang tot LearnLinq €189,95 per jaar.

*Mocht je een 0-uren contract hebben en meer dan 24 uur per week 3 maanden aan een sluitend diensten voor TMI draaien dan is 1 jaar deelname aan het LeerManagementSysteem LearnLinq gratis.

Wil jij ook toegang tot LearnLinq?

Heb je interesse om gebruik te maken van het online leermanagementsysteem LearnLinq? Neem dan contact met ons op.

E: scholing@tmi.nl

T: 020- 717 35 27

of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens TMI Academy

Mail:
scholing@tmi.nl

Bel ons:
+31 20 7173527

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.