Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing klinisch redeneren bij de beademde patiënt voor IC verpleegkundigen georganiseerd door TMI Academy.

 

De training klinisch redeneren bij de beademde patiënt gaat over een veelvoorkomende handeling op de intensive care unit. Dagelijks worden ICU verpleegkundigen hiermee geconfronteerd. Er zitten nogal wat haken en ogen aan deze therapie. De IC verpleegkundige moet rekening houden met synchronie, bloedgassen, protectief beademen, potentiële complicaties etc. In deze avond nemen we beademing therapie onder de loep aan de hand van casussen. Het is een interactieve sessie waarbij kritisch gekeken kan worden naar beademing en de zorg rondom beademing.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2020

Momenteel zijn er geen scholingsdata gepland.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.