Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Klinisch Redeneren voor personeel georganiseerd door TMI Academy.

Tijdens deze training wordt vanuit methodische aanpak de verdieping opgezocht in klinisch redeneren. We bieden een basistraining en een training voor gevorderden.

Vanuit de methodische aanpak zoeken we de verdieping in klinisch redeneren: de analyse, argumentatie en selectie van alle hulpmiddelen en kaders: welke theorie of model en benadering selecteer je voor jouw specifieke patiëntenzorg vanuit jouw werkveld? In hoeverre heeft zelfmanagement en gezamenlijke besluitvorming een plaats in jouw zorgaanbod en hoe communiceer je over deze thema’s met je patiënt, diens naasten en collega’s? We bieden twee soorten trainingen vanuit TMI Academy: de basistraining en de training voor gevorderden. Bekijk hieronder de onderwerpen en data van de scholingen.

Onderwerpen Klinisch Redeneren (basis)

 1. Actuele informatie over klinisch redeneren:
  – Methodiek;
  – Noodzaak door actualiteiten in de maatschappij;
  – Noodzaak door politieke besluiten.
 2. Evidence based practice: nut en noodzaak voor kwaliteit van zorg.
 3. Toepassen van klinisch redeneren op de eigen casus.

Onderwerpen Klinisch Redeneren (gevorderden)

 1. Actuele informatie over klinisch redeneren:
  – Methodiek;
  – Noodzaak door actualiteiten in de maatschappij;
  – Noodzaak door politieke besluiten.
 2. Evidence based practice: nut en noodzaak voor kwaliteit van zorg
 3. Toepassen van klinisch redeneren op de eigen casus
 4. Anatomie
 5. Toetsen van twee casuïstieken

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 65,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 76,47.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Woensdag 23 juni (gevorderden)
Woensdag 24 november (gevorderden)

Tijd

van 8:30 – 12:30 uur

Locatie

Online training

Accreditatie

4 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.