Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing hoe te handelen bij kindermishandeling georganiseerd door TMI Academy.

Wil jij graag meer weten over hoe je kunt handelen wanneer je kindermishandeling verdenkt? En over hoe je de signalen kunt herkennen? Volg dan de training hoe te handelen bij kindermishandeling van drie uur in Amsterdam.

• Vernieuwde meldcode, wat houdt dit voor jou in als verpleegkundige?
• Via de casuïstiek zullen wij kijken welke stappen er gevolgd dienen te worden via de nieuwe meldcode.
• Verschillende vormen van kindermishandeling en het herkennen van signalen.
• Aandacht voor de zwangere vrouw in combinatie met kindermishandeling.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 50,00

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 58,82.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021 locatie Amsterdam

Dinsdag 18 mei
Tijdsblok 1: 09.00 – 12.00 uur
Tijdsblok 2: 13:00 – 16:00 uur

Locatie

Amsterdam, locatie volgt

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.