Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Elektrocardiogram (ECG) voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

Als SEH-verpleegkundige heb je er misschien al honderden gemaakt maar heb je ze ook allemaal beoordeeld? Weet je de aangeleerde kennis vanuit de opleiding nog allemaal toe te passen of zorgt de dagelijkse drukte ervoor dat het ECG al gauw aan de arts wordt gegeven om te beoordelen? Wil jij je hier in laten bijscholen? Meld je dan aan voor de training via TMI Academy!

Na afloop van deze cursus

• is je basiskennis van het ECG (opnieuw) geactiveerd
• kun je de meest voorkomende ECG-problemen herkennen
• weet je het ECG te gebruiken als snel en praktisch hulpmiddel bij diverse aandoeningen

Uitgangspunten bij deze cursus

De cursus is ontwikkeld voor gediplomeerde SEH-verpleegkundigen. Bij aanvang beschik je reeds over de benodigde basiskennis om een ECG te kunnen beoordelen. De cursus sluit aan bij:

• de opleiding tot Spoedeisende Hulp verpleegkundige
• de praktijksituatie op de Nederlandse Spoedeisende Hulp afdelingen
• actuele ontwikkelingen (zowel landelijk als Internationaal) binnen de Spoedzorg

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2020

Nog geen data bekend.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.