Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing elektrocardiogram voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

 

Tijdens de ECG training wordt ingegaan op het interpreteren en diagnosticeren van de Elektrocardiogram (ECG). Wil jij je hier een avond in laten bijscholen? Meld je dan aan voor de training via TMI Academy!

Het doel van de cursus is de deelnemers de kennis mee te geven dat zij in staat zijn het Elektrocardiogram (ECG) te beoordelen, onderscheid te maken tussen de verschillende ritme- en geleidingsstoornissen en hier adequaat op kunnen reageren. Er wordt tijdens de training gestart met de grondbeginselen, vervolgens de interpretatie van het normale ECG om ten slotte te eindigen bij het diagnosticeren van afwijkingen.

Deze training is ontwikkeld voor algemeen verpleegkundigen en recovery verpleegkundigen. 

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2019

7 november

Tijd

19:00 – 21:30 uur

Locatie

Sierplein 75 te Amsterdam (TMI kantoor)

Accreditatie

2,5 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.