Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing elektrocardiogram voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

Bijna iedere zorgprofessional heeft vast wel eens te maken gehad met het elektrocardiogram; het apparaat met dopjes en snoertjes waarmee je iets kan zeggen over het hart. Maar hoe zit dat nou precies? In deze training leer je op een praktische en interactieve manier de grondbeginselen van het ECG en kun je aan het eind van de training met behulp van een stappenplan een ECG beoordelen.  Wil jij je hierin laten bijscholen? Meld je dan aan voor de training via TMI Academy!

Het doel van de cursus is de deelnemers de kennis mee te geven dat zij in staat zijn het Elektrocardiogram (ECG) te beoordelen, onderscheid te maken tussen de verschillende ritme- en geleidingsstoornissen en hier adequaat op kunnen reageren. Er wordt tijdens de training gestart met de grondbeginselen, vervolgens de interpretatie van het normale ECG om ten slotte te eindigen bij het diagnosticeren van afwijkingen.

Deze training is ontwikkeld voor algemeen verpleegkundigen en recovery verpleegkundigen. 

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 50,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 58,82

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Dinsdag 22 juni

Tijd

Je kunt kiezen voor de training in de ochtend of in de middag:

Tijdsblok 1: 08.30 – 12.00 uur
Tijdsblok 2: 13.00 – 16.30 uur

Locatie

Amsterdam, locatie volgt

Accreditatie

3 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.