Ben jij IC verpleegkundige en werk jij met patiënten met hersenbloedingen of herseninfarcten? Volg dan onze bijscholing Stroke bij TMI Academy. Deze bijscholing wordt gegeven door Gerrit de Nooij. Gerrit was 10 jaar IC verpleegkundige in het UMCU op de cardiothoracale chirurgie en long- en harttransplantatiecentrum. Sindsdien heeft hij een eigen BV voor het ontwikkelen van een unieke Neuro Vasculaire Stent.

Doelstelling:

  • Je beschikt over de basiskennis neuroanatomie
  • Je leert hoe je een patiënt moet behandelen bij een herseninfarct of hersenbloeding
  • Je bent up-to-date van ontwikkelingen binnen het vakgebied

Omschrijving:

Gedurende de stroke training wordt eerst de basiskennis van de neuroanatomie behandeld. Vervolgens wordt er ingegaan op de geschiedenis van het hersenletsel en de oude behandelmethodes. Hierna worden de signalen en de behandelmethodes van een herseninfarct en hersenbloeding besproken. Tot slot wordt er besproken welke onderzoeken de moderne geneeskunde hebben beïnvloedt en hoe de toekomst van de neuroanatomie eruit ziet.

 De bijscholing zal door de huidige situatie online plaatsvinden via Zoom. De Zoom-link zal een aantal dagen voor de training plaatsvindt met de deelnemers worden gedeeld.

Wil jij nog meer bijscholingen volgen als IC verpleegkundige? Bekijk dan ook onze bijscholing Klinisch Redeneren en de bijscholing ALS inclusief ABCDE methode.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 59,95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 70,53.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Dinsdag 11 mei

Tijd

09:00 – 12:00 uur

Locatie

Online via Zoom

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.