Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Advanced Life Support (ALS) inclusief ABCDE georganiseerd door TMI Academy.

In deze ALS training gaat het om het aanleren van de ABCDE methodiek, waarbij de cursisten de vitale functies moeten beoordelen en veilig stellen. Tevens zullen reanimatie- en deelvaardigheden worden getraind die nodig zijn voor het uitvoeren van een reanimatie op ALS niveau.

De Advanced Life Support moeten cursisten na de cursus kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Dit betreft een aanvulling op de training Basic Life Support, er wordt dan ook van cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van ALS met behulp van een AED beheersen. De ALS nascholing is op jaarlijkse basis verplicht voor intensive care, medium care, high care, cardiac care, anesthesie en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 175,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 205,88.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Woensdag 7 juli
Dinsdag 3 augustus
Woensdag 6 oktober

Tijd

Je kunt kiezen voor de training in de ochtend of in de middag:

Tijdsblok 1: 08:30 – 14:00 uur
Tijdsblok 2: 15:00 – 20:30 uur

Locatie

Processorstraat 12 te Amsterdam

Accreditatie

4 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.