Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing ALS Training voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

De cursus Advanced Life Support is een verplichte cursus voor artsen en gespecialiseerd verpleegkundigen en bedoeld voor specialistische reanimatie in teamverband.

De Advanced Life Support kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Het is een aanvulling op de training Basic Life Support, er wordt dan ook van cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van BLS met behulp van een AED beheersen. De ALS nascholing is op jaarlijkse basis verplicht voor intensive care, medium care, high care, cardiac care, anesthesie en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2020

Nog geen data bekend.
Bekijk de ALS training inclusief ABCDE.

Accreditatie

3 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.