Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

Als zorgprofessional is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici. Hieronder vind je een overzicht van de bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici die worden verzorgd door de TMI Academy.


LeerManagementSysteem LearnLinq

In het online LeerManagementSysteem LearnLinq vind je veel uitgebreide e-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister.

Wij hebben gekozen voor dit onlinesysteem met daarbij de toetsen van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Van medische technologie, wet BIG, medisch rekenen tot voorbehouden handelingen en nog veel meer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers die werkzaam zijn voor TMI kunnen toegang krijgen tot het leermanagementsysteem.

Kosten toegang medewerkers in dienst van TMI

Toegang tot LearnLinq is gratis voor vaste medewerkers van TMI. De kosten voor ingeschreven zzp’ers en 0-uren contractanten* van TMI zijn voor eigen rekening en bedragen € 149,95 per jaar.

Kosten toegang wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je als zorgprofessional niet ingeschreven bij TMI, maar wil je graag toegang tot het leermanagementsysteem? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten bedragen dan € 189,95 per jaar.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, dan is 1 jaar deelname aan het leermanagementsysteem LearnLinq gratis.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Ga naar alle scholingen voor verpleegkundigen

Ga naar alle scholingen voor paramedici

TMI Academy

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.