Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

UPDATE 20-9-20:
Vanwege de coronamaatregelen vindt er al een deel van de scholingen online plaats. De praktijktrainingen worden gehouden met kleine groepjes waarin we een veilige afstand van 1,5 meter kunnen garanderen. Tevens zijn er mondkapjes en handschoenen aanwezig en worden alle deelnemers persoonlijk telefonisch benaderd vooraf aan de training. Of de training online of in kleine groepjes wordt gehouden op onze scholingslocatie kun je bij elke training terugvinden op de inschrijfpagina van de desbetreffende training. Wij blijven de berichtgeving omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en lichten de betrokkenen in over wijzigingen in onze onderwijsactiviteiten.

Als zorgprofessional is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici. Hieronder vind je een overzicht van de bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici die worden verzorgd door de TMI Academy.


Leermanagementsysteem LearnLinq

TMI is per 15 april 2019 overgegaan op het online leermanagementsysteem LearnLinq met de toetsen van Noordhoff Health. In dit systeem vind je veel uitgebreide E-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister. Daarnaast is er een complete bibliotheek aanwezig waar jij als zorgprofessional inzage in krijgt, maar die je ook als naslagwerk kunt gebruiken.

Wij hebben gekozen voor het leermanagementsysteem LearnLinq met daarbij de toetsen van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Van medische technologie, wet BIG, medisch rekenen tot voorbehouden handelingen en nog veel meer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers die werkzaam zijn voor TMI kunnen toegang krijgen tot het leermanagementsysteem.

Kosten toegang medewerkers TMI

Toegang tot LearnLinq is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 149,95 per jaar.

Kosten toegang wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag toegang tot het leermanagementsysteem? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten bedragen dan € 189,95 per jaar.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, dan is 1 jaar deelname aan het leermanagementsysteem LearnLinq gratis.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Ga naar alle scholingen voor verpleegkundigen

Ga naar alle scholingen voor paramedici

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.