Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als detacheerder in de zorg staan wij op een bewuste manier in de maatschappij. Onze medewerkers en hun welbevinden staan bij ons centraal, maatschappelijk verantwoord ondernemen zetten wij dan ook voornamelijk in op personeelsvlak. Dit doen wij door duurzaamheid te koppelen aan de kwaliteit van leven voor onze werknemers én daardoor indirect ook voor onze klanten, door TMI meer toekomstbestendig te maken en daarmee de inzetbaarheid van onze medewerkers te waarborgen.

Hoe houdt TMI zich bezig met MVO?

Facilitair

Ook op facilitair gebied houdt TMI zich bezig met MVO. Zo zijn we bewust bezig met verduurzaming op het gebied van energieverbruik; we nemen groene stroom af, hebben extra zonwering aangebracht om het gebruik van airco’s te verminderen, wordt er enkel van LED-verlichting gebruik gemaakt en verbruiken we geen gas meer. Verder scheiden we het afval en zijn we hard bezig om het papiergebruik te verminderen door meer digitaal te verwerken in plaats van per papier. Al onze offertes worden al reeds digitaal verzonden.

Wagenpark

Verder valt ons wagenpark in de energiezuinige tabellen en wijzen we de berijders met regelmaat op het op spanning houden van de autobanden. Ook de kleine zaken kunnen immers een bijdrage leveren! Inmiddels zijn we in transitie naar voertuigen op elektra. Dit betekent dat er meerdere elektrische auto’s rijden in ons wagenpark en staan er enkele in bestelling. Ten slotte hebben we een elektrisch voertuig toegevoegd aan onze autokeuze.