Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Bij TMI kun je flex diensten draaien in een zorginstelling bij jou in de buurt. Je kunt aan de slag op basis van een 0-uren contract, maar ook als zzp’er.

Zonder urenverplichting

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan.

Bepaal zelf je rooster

Je hebt zelf veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop.

Interesse in losse diensten via TMI?

Ben jij al werkzaam bij TMI? Dan kun je direct contact opnemen met ons Flexbureau, zodat ze je kunnen inplannen.
Ben jij nog niet werkzaam via TMI? Dan ontvangen wij graag eerst jouw sollicitatie, zodat wij jou in het systeem kunnen zetten. Daarna kunnen wij jou inplannen.

Ben je er al tijd uitgeweest en/of heb je geen geldige BIG-registratie? Dan kunnen wij bij TMI op dit moment helaas niks voor je betekenen. Je kunt je dan aanmelden bij het landelijk coördinatiepunt zorgprofessionals. Voor coassistenten geldt dat wij alleen op zoek zijn naar 6e jaars. 

Openstaande vacatures

We hebben op dit moment diverse vacatures openstaan voor ANIOS, IC-verpleegkundigen en zesdejaars geneeskundestudenten. Heb je interesse? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Uiteraard kun je ook met ons contact opnemen als jij in een andere functie werkt. Dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

TMI heeft verder een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. Bekijk de vacatures.

Vacature IC Verpleegkundigen

Wij zijn per direct op zoek naar IC-verpleegkundigen voor meerdere regio’s in Nederland. Het betreft een tijdelijke opdracht in verband met het coronavirus. Solliciteer nu!

Vacature Zesdejaars Geneeskundestudenten

Ben jij 6e jaars geneeskundestudent en zit jij thuis, omdat de coschappen zijn uitgesteld? Wil jij je toch graag inzetten tegen het coronavirus? Wij zijn dan op zoek naar jou!

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Flexbureau

Flexbureau ambulance

T: +31 (0)20 510 67 51

E: ambulance@tmi.nl

Flexbureau ziekenhuizen/klinieken

T: +31 (0)20 510 67 52

E: flex@tmi.nl

Buiten kantooruren

T: +31 (0)6 290 960 65

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.