CSA Webinar: Robotchirurgie

Speciaal voor CSA medewerkers organiseren wij onze eerste CSA webinar. Dit vindt plaats op donderdag 9 december 2021 van 19:30 tot uiterlijk 20:45 uur via Zoom.

Datum en locatie
donderdag 9 december 2021 19:30 - 20:45 uur Online via Zoom
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten?

“Onvoldoende zorgvuldigheid bij introductie van operatierobots”, is de titel van een rapport van de IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg). Ook in 2007 komt er een kritische noot van de inspectie richting de ziekenhuizen. De introductie van nieuwe hoogwaardige technologische apparatuur en instrumentarium verdient meer aandacht. Met dit rapport is er veel veranderd in de positie van de CSA en de DSMH. Het instrumentarium moet veilig te gebruiken zijn en daarin is de CSA cruciaal. Het robotinstrumentarium is hierin symbool voor de almaar complexere reinigingsmethodes en vereisten. Hoe gaan we om met robotchirurgie en wat kunnen wij als MSMH hierin betekenen?

Tijdens de webinar van de RDSSCHOOL gaan we kijken naar de ontwikkeling, behandeling en het gebruik van de operatierobot. We kijken naar de opbouw van het instrumentarium en wat we kunnen en moeten doen om het instrumentarium veilig en met de beste kwaliteit te kunnen verwerken en inzetten.

De agenda van de avond ziet er als volgt uit:

Wil jij een gratis borrelpakket ontvangen door de brievenbus? Meld je uiterlijk donderdag 2 december aan voor de webinar!

Het linkje voor de webinar ontvang je op woensdag 8 december. Bekijk ook je ongewenste mail. Vaak komen onze mailingen ook daar terecht. Heb je niks ontvangen? Mail dan even naar events@tmi.nl.

Geplande data

donderdag 9 december 2021

19:30 uur - 20:45 uur
Online via Zoom

Interesse?

Neem contact op!

Cynthia Buckert

Marketing- en communicatiemedewerker

events@tmi.nl