Webinars voor zorgprofessionals

Bij TMI organiseren we diverse webinars voor zorgprofessionals. Onze webinars zijn kosteloos en online via Zoom. Voor de maand oktober organiseren wij een webinar, speciaal voor operatieassistenten, over robotchirurgie op dinsdag 11 oktober 2022 van 19:30 tot 21:00 uur.

 

Datum en locatie
dinsdag 11 oktober 2022 19:30 - 21:00 uur Webinar: Robotchirurgie, online via Zoom
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de webinars is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Webinar: Robotchirurgie

Robotchirurgie neemt steeds meer plek in op de operatiekamer. Van lang aan tafel staan bij een ‘grote buik’, het gebruik van veel instrumentarium en veel bloedverlies naar een robotarm aangeven en nihil bloedverlies. Deze verandering van operatietechniek vraagt ook iets van de operatieassistenten. Met de chirurg in de console wordt er meer van de operatieassistenten verwacht wat betreft communicatie en assisterende vaardigheden.

In het webinar “Robotchirurgie” gaan Janneke Dekkers en de heer prof. dr. Harrie Beerlage het hebben over de werking van de robot waarna ze uitvoerig stil staan welke vaardigheden nodig zijn voor een goede samenwerking en communicatie.

Het linkje voor onze webinars ontvang je de dag ervoor. Bekijk ook je ongewenste mail. Vaak komen onze mailingen ook daar terecht. Heb je niks ontvangen? Mail dan even naar events@tmi.nl.

Geplande data

dinsdag 11 oktober 2022

19:30 uur - 21:00 uur
Webinar: Robotchirurgie, online via Zoom

Interesse?

Neem contact op!

Cynthia Buckert

Marketing- en communicatiemedewerker

events@tmi.nl