Binnen één werkdag het geld van jouw factuur ontvangen? Kies voor bevoorschotting via TMI!

Wat is bevoorschotting?

Ben je zzp’er en wil jij je factuur snel uitbetaald krijgen? Zodra je de factuur hebt ontvangen, betaalt TMI deze binnen één werkdag uit. TMI neemt de betalingstermijn van jouw opdrachtgever over.

Wat zijn de voordelen van bevoorschotting?

  • TMI betaalt je factuur binnen één werkdag;
  • TMI doet je debiteurenbeheer;
  • TMI controleert de kredietwaardigheid van jouw opdrachtgever.

Hoe kan je starten met bevoorschotting?

De afdeling Facturatie stelt jouw bevoorschottingsovereenkomst op. Deze wordt via Signrequest verstuurd zodat je de mogelijkheid hebt om digitaal te ondertekenen. Zodra deze getekend retour is, regelt TMI de aanpassingen op jouw factuur en betaalt de factuur binnen één werkdag uit.

Wat zijn de kosten van bevoorschotting?

Voor onze dienstverlening betaal je 4% vrijgesteld van BTW van het totale factuurbedrag. Dit bedrag wordt verrekend met de uitbetaling van jouw factuur. Het resterende factuurbedrag betalen wij binnen één werkdag aan jou uit.

Meer informatie over bevoorschotting via TMI?

Neem dan graag contact met ons op!

Mail naar facturatie@tmi.nl of bel naar 020-7173527 en vraag naar de afdeling Facturatie.

Veelgestelde vragen

1. Hoe meld ik mij aan?

Een mail naar de afdeling Facturatie (facturatie@tmi.nl) is voldoende. Je schrijft hierin dat je gebruik wilt maken van de bevoorschottingsregeling. De afdeling maakt dan zo snel mogelijk de overeenkomst op welke via Signrequest zal worden verstuurd.

2. Wanneer krijg ik betaald?

Bij TMI hanteren wij een weekfacturatie. Als jij de gewerkte uren op tijd invult en aanbiedt aan de klant maken wij de factuur op. Dit is altijd de week nadat je gewerkt hebt. Wanneer je dan de factuur ontvangt (per mail) wordt deze binnen één werkdag betaald.

3. Is het per factuur in te regelen?

Nee, je gaat echt een overeenkomst aan met TMI. Je kunt dan niet voor iedere factuur apart aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Wanneer je de overeenkomst opzegt worden de facturen weer betaald met de gebruikelijke betaaltermijn van de opdrachtgever.

4. Is het met terugwerkende kracht?

Nee, nadat je getekend hebt wordt het systeem zo ingericht dat de eerstvolgende factuur binnen één werkdag betaald wordt.

5. Wat zijn de kosten?

Per factuur wordt er 4% (vrij van BTW) ingehouden op het totale factuur bedrag. Je ontvangt ieder kwartaal een kostennota waar de kosten op worden gespecificeerd.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.