TMI: dé zakenpartner voor zelfstandige en ondernemende zorgprofessionals. Bemiddeling via TMI = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. Je bepaalt bij TMI zelf waar en wanneer je werkt. Geen enkele zzp’er heeft in z’n eentje zoveel connecties in de zorgsector als bij TMI.

Kies de zzp opdrachten bij jou in de buurt

Wij zijn actief in heel Nederland. Zo kun je aan de slag in Noord-Holland of Zuid-Holland, maar ook in Groningen of Limburg. We zijn eigenlijk in elke grote stad wel te vinden, zoals Breda, Den-Haag en Amsterdam, maar we zijn uiteraard ook actief in de kleinere zorginstellingen. Kortom, wij hebben regelmatig vacatures voor zzp’ers in de zorgsector. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via TMI. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons TMI flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop je je in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden. We hebben verschillende vacatures voor zzp’ers in de zorg beschikbaar.

TMI als zakenpartner voor slimme zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand jou te vertellen hoe je, je werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om TMI als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen helpdesk dienen we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt je zeker goed van pas! Daarbij wachten zelfstandige zorgprofessionals die via TMI werken nooit op hun geld. Je doet je eigen boekhouding en in veel gevallen heb je jouw omzet al binnen twee weken op je rekening staan. Met TMI als zakenpartner heb je als zelfstandig zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Voordelen van bemiddeling via TMI:

  • Losse diensten of diensten voor langere periodes;
  • Werk bij jou in de buurt;
  • Connecties binnen de zorgsector;
  • Veel keuze door een groot aanbod aan vacatures in de zorg;
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt;
  • Facturatie en administratieve taken nemen wij van jou over;
  • Korting op diverse scholingen;
  • Deelname aan leuke uitjes met TMI’ers.

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Je meldt je aan bij TMI.

En dan?

In onderstaande video leggen recruiters Tessa en Silvana uit hoe het proces na je sollicitatie bij TMI verloopt.

Kortom, zzp bemiddeling in de zorg via TMI = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde

Interesse in TMI als zakenpartner? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.