Werken bij het TMI Flexbureau, wat zijn de mogelijkheden? Lees hier meer over werken bij het Flexbureau op basis van een vast contract, 0-uren contract of als zzp’er.

Flexbureau – Vast contract

Wil je flexibel zijn qua werkplek, maar wel de zekerheid van een vast contract? Dan is werken bij het Flexbureau met een minimaal vast aantal uren per week, de ideale mogelijkheid voor jou! Een vast contract bij het Flexbureau is al mogelijk vanaf 16 uur per week.

Voordelen van vast werken bij het Flexbureau

Wanneer je een vast contract bij het Flexbureau hebt, heb je veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop. Heb je het erg naar je zin gehad in een bepaald ziekenhuis of afdeling en zou je daar graag weer eens ingepland staan? Dan zullen onze planners – waar mogelijk – rekening houden met jouw wensen. Werken via het Flexbureau verruimd je blik en kennis in de zorg. Je komt op veel verschillende plekken, wat een leuke afwisseling geeft. Voor meer voordelen kijk onderstaande video van een verpleegkundige die via het Flexbureau werkt.

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Je kunt online reageren op diensten waar en wanneer je maar wilt. Verder houden de planners graag telefonisch contact met je om te kijken of er nog leuke werkplekken zijn en of je beschikbaar bent. Voor de planners van het Flexbureau is persoonlijk contact belangrijk en horen ze graag wat jouw wensen zijn.

Flexbureau – zzp’er

Als zzp’er kun je ook aan de slag via het Flexbureau. Door middel van de online portal kun je zelf kijken welke diensten er bij jou in de buurt zijn en of die vallen binnen jouw interesse. Op deze manier kun je zelf je rooster plannen. Echter kun je ook contact opnemen met de planners van het Flexbureau. Aan de planners geef je vervolgens door wat jouw wensen zijn en verzorgen wij een mooi rooster voor jou of wij bellen zodra er interessante werkplekken beschikbaar zijn. Samen met een van onze Flexbureau planners bepaal je jouw uurtarief. Dit tarief is per opdrachtgever verschillend en hier heb je wederom de keus en de regie waar en wanneer je wilt werken.

Ben je geïnteresseerd in een 0-uren contract bij TMI? Neem contact op met onze recruiters!

Flexbureau

Flexbureau ambulance (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 51

E: ambulance@tmi.nl

Flexbureau ziekenhuizen, klinieken, apotheken, verpleeghuizen en thuiszorg (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 52

E: flex@tmi.nl

Beschikbaarheid doorgeven Flexbureau

Het doorgeven van je beschikbaarheid kan online.

Deze mogelijkheid is uitsluitend bedoeld voor medewerkers met een 0-urencontract en zzp’ers. 

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.