Heb je al eens gehoord van detachering in de zorg, maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Of heb jij interesse om naast je huidige baan in de zorg nog een extra dienst te draaien via een 0-uren contract? Op deze manier doe je weer meer ervaring op bij andere zorginstanties en word je sociale netwerk ook groter. Of wil je aan de slag in de Caribbean? Ook dat is mogelijk bij TMI.

De TMI oriëntatiedag is een leuke en laagdrempelige manier voor verpleegkundigen en paramedici om te ontdekken wat TMI als werkgever voor jou kan betekenen. Twee accountmanagers uit Noord-Oost Nederland, één recruiter en één consulent van de afdeling Caribbean zullen aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden.

Kennismaken met TMI?

Via deze oriëntatiedag willen we jou vrijblijvend kennis laten maken met TMI door middel van een informeel online gesprek. Velen denken dat je alleen kunt detacheren bij een detacheringsbureau, maar bij TMI hebben we veel meer te bieden. Zo kun je ook kiezen voor een 0-uren contract bij ons en kies je zelf welke dienst je extra wilt draaien naast je huidige baan in de zorg. Maar je kunt ook aan de slag in de Caribbean, zoals Sint Maarten en Bonaire. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Een-op-een gesprek

Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Het gesprek duurt maximaal één uur. Hieronder kun je jouw voorkeur doorgeven voor een dagdeel. Kun je specifiek maar een bepaald tijdstip? Dan kun je dat aangeven bij de toelichting en houden we hiermee rekening in de planning. In de toelichting kun je eventueel ook al aangeven waar je interesse ligt en waar je meer over wilt weten. Bijvoorbeeld zzp’en via TMI, een 0-uren contract via ons Flexbureau of het werken in de Caribbean. Na aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het tijdstip en aan wie welk duo je gekoppeld zult worden tijdens het gesprek.

Meld je aan via onderstaand formulier:

Heb je vragen over de oriëntatiedag? Neem dan contact op met de accountmanager uit regio Noord-Oost.

Eline Hegeman, Accountmanager

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.