Als detacheerder in de zorg staan wij op een bewuste manier in de maatschappij. Onze medewerkers en hun welbevinden staan bij ons centraal, maatschappelijk verantwoord ondernemen zetten wij dan ook voornamelijk in op personeelsvlak. Dit doen wij door duurzaamheid te koppelen aan de kwaliteit van leven voor onze werknemers én daardoor indirect ook voor onze klanten, door TMI meer toekomstbestendig te maken en daarmee de inzetbaarheid van onze medewerkers te waarborgen.

Hoe houdt TMI zich bezig met MVO?

  • Zorg wordt steeds kostbaarder en om deze betaalbaar te houden moet zorgvuldig worden omgegaan met de beschikbare middelen. Gemiddeld 20% flexibele inzet kan hierin een rol spelen, TMI voorziet de klanten in invulling van deze flexibele schil.
  • Wij geven werknemers de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Medewerkers kunnen zelf flexibel meedenken over hun rooster en medewerkers met een 0-uren contract die werken via het TMI Flexbureau kunnen precies zelf bepalen wanneer en waar zij willen werken. In het geval van detacheren op opdracht draait de werknemer mee in het rooster van de afdeling.
  • Erkenning voor het kunnen en waardering voor de inzet vinden wij van groot belang voor het binden van medewerkers aan onze organisatie. Dit realiseren we allereerst door het bieden van goede arbeidsvoorwaarden. Ook proberen we vaak extra momenten van waardering te creëren door kleine momenten te vieren, bijvoorbeeld door eens een taart langs te brengen of een bos bloemen toe te sturen.
  • In samenwerking met klanten zetten wij trajecten op voor jong gediplomeerden, die vaak door gebrek aan werkervaring nog moeilijk aan de functies komen die zij wensen. Door een inwerktraject helpen wij hen op weg.
  • Onze TMI Academy is de afgelopen jaren flink gegroeid en ontwikkeld tot een professionele aanbieder van scholingen. Door medewerkers kosteloos of tegen gereduceerd bedrag scholingen te kunnen laten bijwonen stimuleren wij hun ontwikkeling.
  • TMI denkt mee in samen opleiden, tijdelijke overname van personeel indien daar reden toe is bijvoorbeeld om voor een korte periode in een andere werkomgeving te werken zodat eventuele burn-out voorkomen kan worden of omdat er behoefte is aan een andere uitdaging voor tijdelijk. Die mogelijkheid biedt TMI vaak zelfs aan in het buitenland, waarna men weer met een frisse blik en vol goede moed terugkeert.
  • Korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij de werknemers zorgt dat knelpunten tijdig gesignaleerd kunnen worden. We betrekken de werknemers graag bij het bedenken van oplossingen indien er veranderingen nodig zijn. Goed accountmanagement en HR begeleiding zorgt hierdoor voor verschuiving van zorg en ziekte naar gezondheid en gedrag.
  • We stimuleren een gezonde levensstijl bij onze medewerkers door hen korting te bieden op een fitnessabonnement. Ook proberen wij fietsen te stimuleren op korte afstanden door het aanbieden van een vouwfietsregeling.
  • Vrijwilligerswerk biedt voldoening, wij stimuleren het als medewerkers zich hiervoor inzetten door hen te sponsoren. Ook promoten wij de inzet van vrijwilligers door hun acties in de schijnwerpers te plaatsen in ons interne personeelsblad.
  • Werkplezier is van groot belang voor binding met de organisatie en het behoud van werknemers. We proberen de funfactor bij TMI dan ook zoveel mogelijk te stimuleren door regelmatig uitjes voor onze medewerkers te organiseren, zoals regioborrels en personeelsuitjes.

Facilitair

Ook op facilitair gebied houdt TMI zich bezig met MVO. Zo zijn we bewust bezig met verduurzaming op het gebied van energieverbruik; we nemen groene stroom af, hebben extra zonwering aangebracht om het gebruik van airco’s te verminderen en zijn in transitie van TL naar LED verlichting. Verder scheiden we het afval en zijn we hard bezig om het papiergebruik te verminderen door meer digitaal te verwerken in plaats van per papier. Al onze offertes worden al reeds digitaal verzonden.
Verder valt ons wagenpark in de energie zuinige tabellen en wijzen we de berijders met regelmaat op het op spanning houden van de autobanden. Ook de kleine zaken kunnen immers een bijdrage leveren!

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.