De Hogeschool Windesheim heeft een gratis app en een spel over E-health ontwikkeld voor (wijk)verpleegkundigen die vaker gebruik willen maken van E-health. Het doel van deze initiatieven is om verpleegkundigen kennis mee te geven over de verschillende vormen van E-health die ingezet kunnen worden in de wijk.

De gratis app Thuiszorg en Technologie zorgt ervoor dat een hele reeks aan E-health toepassingen voor jou als wijkverpleegkundige op een rijtje worden gezet. De app geeft de mogelijkheid om toepassingen te zoeken en op te slaan per Gordon-classificatie. De app is gratis te downloaden via de Google Play Store en de App Store. Het is de bedoeling de app te gebruiken via een tablet.

Naast de app is ook het spel Mix & Match Thuiszorg en Technologie ontwikkeld. In dit spel worden zorgproblemen en zorgtechnologieën behandeld. Ook worden er verdiepende vragen gesteld die gebaseerd zijn op de verschillende competenties van (wijk)verpleegkundigen. Dit spel is door organisaties te bestellen voor €20 of kan zelf gratis uitgeprint worden.

Lees het hele artikel hier: https://www.nursing.nl/gratis-app-en-spel-over-e-health-in-de-wijk/

 

Ben je benieuwd wat TMI jou te bieden heeft als wijkverpleegkundige?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.