Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Bij TMI kun je kiezen voor een tijdelijke opdracht op basis van detachering, om als zzp’er te werken of losse diensten te draaien op basis van een 0-uren contract in een zorginstelling bij jou in de buurt.

*Het is niet mogelijk om je bij TMI op te geven voor de COVID-19 vaccinatie, wij werven personeel om ze toe te dienen. Indien je je wilt opgeven voor de vaccinatie, adviseren we je de oproep van de GGD af te wachten. In die oproep zul je details ontvangen hoe je een afspraak kunt maken en waar.

Interesse in losse diensten via TMI?

Om de reguliere zorg tijdens COVID-19 zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij ook veel losse diensten beschikbaar in ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen. Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan.

Je hebt met een 0-uren contract zelf veel invloed op jouw rooster. Zo kun je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop.

  • Ben jij al werkzaam bij TMI? Dan kun je direct contact opnemen met ons Flexbureau, zodat ze je kunnen inplannen.
  • Ben jij nog niet werkzaam via TMI? Dan ontvangen wij graag eerst jouw sollicitatie, zodat wij jou in het systeem kunnen zetten. Daarna kunnen wij jou inplannen.
  • Ben je er al tijd uit geweest en/of heb je geen geldige BIG-registratie? Dan kunnen wij bij TMI op dit moment helaas niks voor je betekenen. Je kunt je dan aanmelden bij het landelijk coördinatiepunt zorgprofessionals.

Tijdelijk helpen op basis van detachering

Detacheren kun je beschrijven als ‘uitlenen’. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. De duur van een detachering zorg en welzijn is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Ben je zzp’er?

Dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren bij interesse. Met TMI als zakenpartner heb je als zelfstandig zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Openstaande vacatures voor zzp’ers en detachering

We hebben hieronder een overzicht geplaatst met diverse tijdelijke vacatures gericht op COVID-19. Heb je interesse? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Uiteraard kun je ook contact opnemen met ons als jij een andere functie hebt. Dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Heb je vragen over het werken via TMI tijdens COVID-19? Neem dan contact op met de desbetreffende contactpersoon.

 

Detachering

Indien je een vraag hebt om tijdelijk op een COVID-19 afdeling te werken op basis van detachering? Neem dan contact op met onze recruiter, Lisa Bens:

ZZP

Indien je een vraag hebt om tijdelijk op een COVID-19 afdeling te werken als zzp’er? Neem dan contact op met onze zzp-consulent, Silvana van Beek:

Losse diensten

Indien je een vraag hebt om losse diensten te werken met een 0-uren contract. Neem dan contact op met Iris Pattynama.

Caribbean COVID-19 project

TMI heeft verder een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. Bekijk de vacatures.

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Flexbureau

Flexbureau ambulance (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 51

E: ambulance@tmi.nl

Flexbureau ziekenhuizen, klinieken, apotheken, verpleeghuizen en thuiszorg (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 52

E: flex@tmi.nl

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.