Werken via TMI | COVID-19

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Bij TMI kun je kiezen voor een tijdelijke opdracht op basis van detachering, om als zzp’er te werken of losse diensten te draaien op basis van een 0-uren contract in een zorginstelling bij jou in de buurt.

*Het is niet mogelijk om je bij TMI op te geven voor de COVID-19 vaccinatie, wij werven personeel om ze toe te dienen. Indien je je wilt opgeven voor de vaccinatie, adviseren we je de oproep van de GGD af te wachten. In die oproep zul je details ontvangen hoe je een afspraak kunt maken en waar.

Interesse in losse diensten via TMI?

Om de reguliere zorg tijdens COVID-19 zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij ook veel losse diensten beschikbaar in ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen. Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan.

Je hebt met een 0-uren contract zelf veel invloed op jouw rooster. Zo kun je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop.

Tijdelijk helpen op basis van detachering

Detacheren kun je beschrijven als ‘uitlenen’. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. De duur van een detachering zorg en welzijn is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Ben je zzp'er?

Dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren bij interesse. Met TMI als zakenpartner heb je als zelfstandig zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Heb je vragen over het werken via TMI tijdens COVID-19?

Neem contact op!
lisa bens

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl

Mail ons
info@tmi.nl

Bel ons
020 – 717 3527

Bezoek ons
Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres
Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Bedrijfsgegevens
KVK nr. 123 456 7890
BTW nr. 098 765 4321

Flexbureau

Flexbureau ambulancezorg (tijdens en buiten kantooruren)
Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)