Weekenddienst zoekt leukste zorgkoppel van Nederland

Volgend jaar zomer wordt hét festival voor mensen in de zorg georganiseerd: Weekenddienst! En TMI is erbij. Weekenddienst heeft een unieke gebeurtenis op het programma staan: organisator Cognicum biedt een compleet verzorgd huwelijk aan voor een gelukkig liefdeskoppel uit de zorg.

Uniek is de locatie: het huwelijk zal worden voltrokken tijdens het nieuwe festival, dat speciaal gericht is op medewerkers uit de zorg. Nog specialer is dat de heer Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als trouwambtenaar het huwelijk zal voltrekken!

De organisatie van het festival is op dit moment op zoek naar het ideale zorgkoppel voor deze actie. De voorwaarden om mee te doen zijn eenvoudig: beide partners moeten werkzaam zijn in de zorg en klaar zijn om op deze unieke manier met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. De invulling van de ceremonie zal in overleg tot stand komen wanneer het gelukkige zorgpaar bekend is.

“Je zou je vooraf kunnen afvragen waarom iemand zou willen trouwen tijdens een festival, maar eigenlijk is het helemaal geen gek idee. Wat is er mooier dan elkaar de liefde te verklaren op een uniek zorgevenement, toegejuicht door duizenden mensen uit de zorg? En hoe vaak krijg je de kans om in echt verbonden te worden door de secretaris-generaal van het ministerie van VWS?” aldus organisator Patrick van der Schaaf.

Aanmelden voor deze unieke gebeurtenis

Ken jij of ben jij iemand die al een tijd in de planning heeft staan om te gaan trouwen, maar is de perfecte plek of het juiste tijdstip nog niet gevonden? Ga naar de festivalsite of neem contact op met de festivalorganisatie via charlotte@cognicum.com of bel 06 8331 0856. Aanmelden om mee te doen of iemand aandragen voor deze unieke bruiloft kan t/m 15 oktober.

Over het festival

Weekenddienst Festival 2019 vindt plaats op 29 en 30 juni 2019. Het is een nieuw festivalconcept speciaal voor alle zorgmedewerkers van Nederland. Het combineert een festival met een veelzijdig inhoudelijk programma: twee dagen onbezorgd genieten, opladen en geïnspireerd terugkeren naar de werkvloer. Kijk voor meer informatie op Weekenddienstfestival.nl.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.