Daisy werkt als Verpleegkundige Revalidatie & Verpleeghuizen nu al ruim twee jaar in dienst bij TMI. Vanwege haar ervaring en enthousiasme is zij door TMI gekozen als ambassadeur voor de Verpleegkundige Revalidatie & Verpleeghuizen!

Na eerst de MBO studie verpleegkunde te hebben gevolgd, heb ik in juli 2017 mijn HBO-studie verpleegkunde afgerond. Rond die tijd werkte ik ongeveer vijf jaar bij mijn vorige werkgever. Daar bood ik persoonlijke begeleiding op de langverblijf afdeling aan mensen met een verstandelijke beperking of gedragsproblemen. Na die vijf jaar merkte ik dat ik uitgekeken was geraakt, maar eigenlijk wist ik niet goed welke kant ik op wilde. Rond die tijd werd ik benaderd door TMI via LinkedIn. Eigenlijk net op het juiste moment!

Mijn eerste opdracht

Ondertussen werk ik ruim twee jaar voor TMI. Mijn eerste opdracht was op het vlak van revalidatie. Die opdracht eindigde al redelijk snel, wat kan met detacheren. Maar vaak is het ook wel mogelijk om langere tijd op één plek te blijven werken. Er is nu zo’n groot aanbod dat je vaak de luxe hebt te kunnen kiezen waar je heen wilt.

Via TMI durf ik de uitdaging aan te gaan

Na die eerste opdracht ben ik aan de slag gegaan als antidecubitus verpleegkundige. Ik zou zelf nooit op deze functie hebben gesolliciteerd, maar dat maakt het juist leuk dat ik via TMI dit werk wel ben gaan doen. Het is erg leerzaam! Zo heb ik in de revalidatie al veel gewerkt met luchtwisselmatrassen, maar heb ik daar nooit geleerd dat bijvoorbeeld mensen met botkanker of epilepsie niet op deze matrassen mogen liggen. De kennis die je op een opdracht opdoet neem je weer mee naar een volgende werkplek.

Voordeel van detacheren: veel afwisseling

Detachering biedt veel afwisseling. Door de ervaring die je opdoet met het detacheren ontwikkel je jezelf heel breed. Sommige mensen willen meer vastigheid, dat kan. Zelf vind ik de afwisseling een groot voordeel! Het is wel nodig om flexibel te zijn, je moet je kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving. Een nadeel van detachering kan zijn dat je soms je rooster wat later hebt, omdat eerst de vaste mensen worden ingepland. Maar dat komt lang niet overal voor, nu heb ik bijvoorbeeld vaste werkdagen.

Ik ben op mijn opdrachten tot nu toe steeds goed ingewerkt door collega’s, je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid. Ik voel mij ook zeker onderdeel van het team waarbinnen ik werk, heb echt het gevoel dat ik erbij hoor en niet als buitenstaander word gezien.

Mijn toekomst: werken in het buitenland

In de toekomst zou ik graag nog eens in het buitenland willen werken. Ik weet nog niet zo goed waar ik heen zou willen, maar het lijkt mij super om een nieuwe omgeving en een nieuwe cultuur te leren kennen!

Ben jij zelf ook Verpleegkundige in de Revalidatie & Verpleeghuizen en heb je vragen over hoe het is om te werken via TMI? Daisy beantwoordt graag al jouw vragen! Je kunt met haar in contact komen door te mailen naar daisy.van.wijngaarden@tmi.nl of bel naar 06-18527297.

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Daisy van Wijngaarden

Ambassadeur Verpleegkundigen Revalidatie & Verpleeghuizen

E-mail: daisy.van.wijngaarden@tmi.nl

Telefoonnummer: 06-18527297

 

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.