Hoe is de werksfeer in Zwitserse ziekenhuizen? Waar kom ik te wonen? Kan mijn gezin mee verhuizen? Krijg ik hulp bij het leren van de taal? Heb je interesse in werken in het Zwitserland, maar heb je nog vragen of twijfels? TMI helpt je met het beantwoorden van al deze vragen tijdens een informele informatieborrel voor iedereen die deze interesse met je deelt!

Jaarlijks organiseren wij een aantal keer een vrijblijvende en kosteloze informatieborrel waar je op informele wijze persoonlijk advies en informatie kan inwinnen over werken in Zwitserland.

Wat kan je verwachten?

Graag gaan we onder het genot van een drankje en een hapje vrijblijvend met je in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden in Zwitserland.

Mogelijkheden en advies
De Zwitserland accountmanager van TMI licht toe welke functies er op dit moment beschikbaar zijn en welke rol wij hierin voor je kunnen spelen. Buiten het werk om, onderga je natuurlijk een veel grotere stap als je gaat werken in het buitenland. Hierover zal je vanzelfsprekend veel vragen hebben. Hoe lang kan ik werken in Zwitserland? Over welk taalniveau Duits dien ik te beschikken? Hoe kom ik aan woonruimte? Kan mijn gezin mee verhuizen? Deze en andere belangrijke bijkomende vragen beantwoorden we uiteraard ook graag tijdens deze avond!

Ervaringsdeskundige
Tijdens deze avond is Mattijn Amsing, IC verpleegkundige en ervaringsdeskundige op het gebied van werken in Zwitserland, ook aanwezig. Hij is via TMI drie jaar werkzaam geweest in een Zwitsers ziekenhuis. Mattijn vertelt je alles over persoonlijke (werk)ervaringen in Zwitserland en hoe de weg naar naar deze ervaring toe verliep.

Inschrijven

Wil je meer weten over werken in Zwitserland via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende informatieborrel? Schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Vragen?

Neem dan contact op met Anja Vos, Senior Accountmanager Zwitserland

 

Vacatures voor verpleegkundigen in Zwitserland

Vacatures voor paramedici in Zwitserland

Vacatures voor artsen & specialisten in Zwitserland

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.