Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil jij het avontuur aangaan op een Caribisch eiland? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de eilanden? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een informatieavond.

Wat kan je verwachten tijdens deze avond?

De informatieavond zal in een informele setting zijn. De accountmanager zal jullie verwelkomen en de avond inleiden. Daarnaast spreken er op deze avond verschillende TMI-ambassadeurs over hun persoonlijke buitenlandse werkervaring.

Na de presentatie is er genoeg tijd om je te oriënteren. Er lopen veel TMI’ers rond die graag hun ervaringen met jou delen en over de gehele procedure kunnen vertellen. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje, een fijne gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan de ervaringsdeskundigen.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken op de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende informatieavond? Schrijf je dan via onderstaand formulier in!

De eerstvolgende informatieavond zal weer worden gehouden in 2021. Maar we zijn altijd op zoek naar zorgprofessionals op de Caribbean. Mocht je daarom alsnog geïnteresseerd zijn hierin, schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem dan contact op met Beau van Dam, Consulent Caribbean

  • wervingcaribbean@tmi-jobservices.com
  • +31 (0)6 18 18 92 64

Vacatures in de Caribbean voor verpleegkundigen

Vacatures in de Caribbean voor paramedici

Vacatures in de Caribbean voor artsen en specialisten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.