Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil jij het avontuur aangaan op een Caribisch eiland? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de eilanden? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een kosteloze online informatieborrel.

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

De avond zal in een informele setting zijn. De accountmanager zal jullie verwelkomen en de avond inleiden. Zij zal jullie meer vertellen over TMI Caribbean, de verschillende eilanden en de sollicitatieprocedure. Daarnaast spreken er op deze avond verschillende TMI-ambassadeurs over hun persoonlijke buitenlandse werkervaring.

Let op! Momenteel zijn we bij TMI Caribbean alleen op zoek naar basisartsen, analisten, anesthesiemedewerkers, O&G verpleegkundigen, operatieassistenten, IC verpleegkundigen, intensivisten, anesthesiologen, optometristen, dialyseverpleegkundigen, oncologen, ambulanceverpleegkundigen, SEH verpleegkundigen, radiotherapeutisch laboranten, psychiaters, GZ psychologen, SEH artsen, nefrologen, orthopedisch chirurgen en radiologen.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken in de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieborrel? Schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Momenteel staat er geen Caribbean borrel gepland, maar heb je wel interesse in het werken in de Caribbean? Vul dan alsnog het inschrijfformulier in, dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem dan contact op met Beau van Dam, Consulent Caribbean

Vacatures in de Caribbean voor verpleegkundigen

Vacatures in de Caribbean voor paramedici

Vacatures in de Caribbean voor artsen en specialisten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.