De informatieavond voor basisartsen is verschoven naar september. Ben jij voor die tijd benieuwd welke mogelijkheden wij jou, als ANIOS, te bieden hebben in binnen- en buitenland? Vul dan onderstaand formulier in en onze consultants zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! 

Wat kan je verwachten?

Wij hebben ook voor deze avond weer een interessant programma voor je samengesteld. Consultants van TMI geven deze avond korte presentaties over de verschillende vakgebieden in de zorg, waaronder de vakgebieden Anesthesie, Sociaal Medische Advisering en Jeugdgezondheidszorg.

De presentatie over het vakgebied Anesthesie wordt verzorgd door een AIOS Anesthesie die via TMI als ANIOS Anesthesie is begonnen. Mede hierdoor is hij nu succesvol doorgestroomd naar de opleiding. Ben jij Anesthesioloog in Spé? Dan is dit zeker de moeite waard! Voor het vakgebied Jeugdgezondheidszorg zal een arts JGZ aanwezig zijn. Ook besteden we ruim aandacht aan het werken als arts in het buitenland. Onze consultant voor de Duitse arbeidsmarkt zal een presentatie verzorgen over “werken en leven als AIOS in Duitsland”. Wil je tijdelijk aan de slag op de Antillen? Ook dan is deze avond zeer geschikt voor jou, de concrete mogelijkheden die TMI je te bieden heeft zullen op de informatieavond uitvoering besproken worden.

Aan het einde van de avond is er voldoende tijd gereserveerd om aanvullende informatie in te winnen bij één van de consultants of artsen. En neem vooral ook je CV mee! Ook de recruiters van TMI zullen namelijk aanwezig zijn en graag een CV check met je uitvoeren.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.