Werken bij het TMI Flexbureau, wat zijn de mogelijkheden? Lees hier meer over werken bij het Flexbureau op basis van een vast contract of 0-uren contract.

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst.

Flexbureau – Vast contract

Wil je flexibel zijn qua werkplek, maar wel de zekerheid hebben van een vast contract? Dan kan je ook bij het TMI Flexbureau aan de slag op basis van een vast aantal uur per week! Een vast contract bij het Flexbureau is al mogelijk vanaf 16 uur per week.

Wanneer je een vast contract bij het Flexbureau hebt, heb je veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop. Heb je het erg naar je zin gehad in een bepaald ziekenhuis of afdeling en zou je daar graag weer eens ingepland staan? Dan zullen onze planners – waar mogelijk – rekening houden met jouw wensen.

Harten Sparen bij een 0-uren contract

Bij iedere dienst die je werkt via het TMI Flexbureau ontvang je één hart, dat gelijk staat aan één euro. Je gespaarde hartensaldo kun je opvragen door een mail te sturen naar info@tmi.nl. Wil je je harten laten uitkeren? Dan kun je via het Flexbureau je gespaarde harten inwisselen tegen een Bol.com bon, waarmee je online uit een groot assortiment aan producten en belevenissen kunt kiezen! Bij iedere 50 harten krijg je 10 bonusharten. Daarnaast vinden er in de zomermaanden regelmatig acties plaats waarmee je extra harten kunt verdienen. Zo spaar je extra snel voor jouw favoriete cadeau!

Voorwaarden spaarprogramma

  • Het Harten Sparen systeem is alleen bedoeld voor Flexbureaumedewerkers met een 0-uren contract. Collega’s in vaste dienst van TMI die daarnaast een losse dienst werken hebben geen recht op de harten.
  • ZZP’ers maken geen aanspraak op de harten.
  • Je krijgt voor iedere gewerkte dienst één hart, aangevuld met bonusharten indien van toepassing zoals beschreven onder het kopje “extra harten sparen“.
  • De harten zijn niet inwisselbaar voor geld, enkel voor een Bol.com bon.
  • Je harten blijven onbeperkt geldig.
  • Je ontvangt een startpremie van 10 harten na je eerste gewerkte dienst.
  • Je gespaarde saldo is verzilverbaar vanaf 20 harten.

Ben je geïnteresseerd in een 0-uren contract bij TMI? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Deel deze pagina

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.