Denise werkt sinds 2016 via TMI. Vanwege haar ervaring met detacheren als jong gediplomeerde is zij door TMI gekozen als Ambassadeur Verpleegkundigen jong gediplomeerd!

Een hele andere doelgroep

‘’Voordat ik in aanraking kwam met TMI heb ik één jaar gewerkt binnen de geriatrische verpleging. Al snel merkte ik dat ik hier niet de voldoening uithaalde die ik hoopte. Ik kwam op de website van TMI terecht en had een bericht gestuurd om kennis te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek al snel dat TMI diverse mogelijkheden voor mij had. In de eerst instantie wilde ik in het ziekenhuis aan de slag gaan. Hierin had TMI ook genoeg opties. Toch ben ik uiteindelijk via TMI aan de slag gegaan in het Militair Revalidatie Centrum.

Het Militair Revalidatie Centrum

Tijdens het werken in het Militair Revalidatie Centrum kwam ik in aanraking met een hele andere doelgroep ten opzichte van mijn eerste baan. De leeftijd van de patiënten verschilt, maar ook wordt op verschillende manieren gerevalideerd. Ik werk nu bijna één jaar bij het militair revalidatiecentrum. Ik werk nu 38 uur per week, op dit moment vind ik dat zelf wel zwaar, maar ik kan het gelukkig goed bespreekbaar maken. Ik heb nog steeds de wens om in het ziekenhuis aan de slag te gaan. Ik heb nu drie jaar werkervaring en wil wellicht binnenkort die stap gaan maken.

Alleen maar positieve kanten aan het detacheren

Ik krijg regelmatig vragen vanuit mijn omgeving over hoe het is om te detacheren. Ik kan dan alleen maar positieve verhalen vertellen. Als ik contact opneem met mijn accountmanager, kan ik alles omtrent het werk met haar bespreekbaar maken. De communicatie loopt erg soepel bij TMI en zaken worden snel opgelost. Daarbij zijn er ook andere leuke dingen, zoals een leaseauto. Verder ben ik laatst voor het eerst naar een TMI uitje geweest. Hier is er de gelegenheid om contact te leggen met andere TMI’ers.

Het visitekaartje van TMI

Mijn rooster wordt nu eerst met de opdrachtgever zelf afgestemd. Indien je een dag niet kunt werken kun je met collega’s onderling ruilen en dit gaat prima. Detacheren werkt eigenlijk hetzelfde wanneer je bij de organisatie zelf in een team werkt. Je komt tijdens het detacheren wel veel verschillende mensen tegen en je moet met iedereen kunnen samenwerken. Ook is het belangrijk dat je je als visitekaartje van TMI professioneel opstelt en je aanpast aan het team waarbinnen jij komt te werken. Als je een vaste kijk hebt en je dingen alleen maar op je eigen manier wilt uitvoeren, dan past detacheren niet bij je. Het is niet voor iedereen weggelegd.

De toekomst

Ik zie mijzelf in de toekomst nog wel in het buitenland werken. Zo zou ik nog graag naar Zwitserland of de Nederlandse Antillen willen. Verder ben ik vooral heel erg geïnteresseerd in het werken met kinderen. Hiervoor zou ik de opleiding tot kinderverpleegkundige willen volgen. Voordat ik deze opleiding ga volgen wil ik nog meer relevante werkervaring opdoen’’.

Ben jij zelf net klaar met studeren of heb jij nog niet veel werkervaring? Denise beantwoordt graag al jouw vragen met betrekking tot het werken via TMI als jong gediplomeerde! Je kunt met haar in contact komen door te mailen naar denise.jongman@tmi.nl of bel naar 06-18527285.

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Denise Jongman

Ambassadeur Verpleegkundigen Jong gediplomeerd

E-mail: denise.jongman@tmi.nl

Telefoonnummer: 06-18527285

 

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.