Cao Arbo Unie

De Arbo Unie stimuleert de vitaliteit en gezondheid van werknemers. De cao Arbo Unie geldt voor iedereen die werkzaam is in deze sector, zoals bedrijfsartsen en verpleegkundigen en psychologen. In de cao Arbo Unie staan onder andere afspraken op het gebied van verlof, pensioen, toeslagen, betaling van overwerk en loon. De huidige cao Arbo Unie loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023.

Cao Arbo Unie 2023

Naar aanleiding van de onderhandelingen in 2022 over de cao Arbo Unie is er voor de cao Arbo Unie 2023 een eindbod gedaan. Hier staan een aantal nieuwe afspraken in, waaronder:

Cao Arbo Unie salarisschalen

In de cao Arbo Unie zijn tevens de salarisschalen te vinden en hoeveel je per functiegroep kunt verdienen. Iedere functie wordt ingeschaald in één van de 22 salarisschalen. In de cao voor 2023 is opgenomen dat de lonen vier procent stijgen met een minimale ondergrens van €150,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Daarnaast krijgen medewerkers een eenmalige bruto-uitkering van €1500,-.

Ben je op zoek naar een vacature in de arbo dienstverlening? Hier kan TMI je bij helpen.

Indien je via TMI op basis van detachering aan de slag gaat, geldt vaak een detacheringstoeslag bovenop de cao. Meer informatie hierover en of dit op jouw functie van toepassing is, wordt verteld indien een gesprek met TMI.