Gerwin en simone achter bureau
Interview

Nieuw TMI kantoor in Groningen

Auteur:
Hillie Bosma

Naast het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord en het kantoor in Tilburg heeft TMI 1 oktober 2022 een nieuw kantoor geopend in Groningen. Consultants Gerwin Grootoonk en Simone Crouwel zijn hier dagelijks aanwezig en houden zich bezig met de bemiddeling van verpleegkundig specialisten, basisartsen, medisch specialisten, orthopedagogen en psychologen naar verschillende zorginstellingen. In deze krappe arbeidsmarkt hebben zij voor iedere zorgprofessional in Noord-Nederland dé leukste baan.

Groei TMI en bereikbaarheid

Gerwin vertelt: “TMI is de laatste jaren sterk gegroeid. Deze groei zien wij terug in het aantal zorgprofessionals die wij bemiddelen, maar ook in het aantal kantoormedewerkers. De meeste zorgprofessionals zijn bij ons in dienst. Daarnaast werken wij ook veel samen met zzp’ers, die graag gebruiken maken van ons grote netwerk met interessante interim opdrachten. Om in de regio Noord-Nederland goed bereikbaar te zijn voor zorgprofessionals hebben wij gekozen voor een kantoor net buiten het centrum van Groningen. Het kantoor bevindt zich dichtbij de A28, A7 en het stadspark. Op dit moment werken alleen Simone en ik op deze locatie, maar er is ruimte voor extra uitbreiding. Dit laatste is één van onze speerpunten voor het komende jaar. Op dit moment zijn we in ieder geval nog op zoek naar een recruitment consultant. Dus mocht jij ambitie hebben om in de zorgdetachering aan de slag te gaan, schroom dan niet om mij te bellen.”

Fijne plek voor gesprekken

“Er is beneden een brasserie met lekkere broodjes en koffie”, legt Simone uit. “Voor kandidaten is dit een fijne plek om een kennismakingsgesprek te voeren, omdat het veel privacy biedt. Ook is er een mogelijkheid om een gesprek te voeren bij ons op kantoor, mocht iemand dat prettiger vinden. Tevens ontvangen wij hier ook klanten voor halfjaarlijkse evaluatiegesprekken.”

twee stoelen kantoor

Scholingsruimte TMI Academy en evenementen

Gerwin: “Een leuke bijkomstigheid is dat dit bedrijfspand meerdere locaties heeft in Nederland. Dit biedt TMI Academy de mogelijkheid om ruimtes te huren in andere steden, zoals Almere of Utrecht, om scholingen te geven. Ook kunnen wij deze ruimtes gebruiken om evenementen te organiseren zoals gezamenlijke klantsessies, informatieavonden of maatwerktrainingen voor onze zorgprofessionals. De laatste jaren hebben wij bijvoorbeeld een mooi ontwikkeltraject opgezet voor basisartsen die zich graag willen specialiseren tot huisarts. Dit traject kunnen wij nu nog beter gaan faciliteren”.

Ben je in de regio Noord-Nederland op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Dan verwelkomen Gerwin en Simone je graag in het nieuwe kantoor. Mocht jouw profiel niet aansluiten bij hun expertise, dan verwijzen ze je graag door naar een accountmanager binnen TMI die jou verder helpt.

Wil jij in Noord-Nederland aan de slag binnen de zorg?

Bekijk de vacatures

Heb je een vraag aan een van onze medewerkers?

Bel ons dan op 020 – 510 6754

Of stuur ons een bericht via: