Regelmatig organiseert TMI opnieuw een informatieavond voor basisartsen. Kom jij als ANIOS de avond bijwonen om alles te weten te komen over de werkmogelijkheden in ziekenhuizen voor vaste periode en losse diensten?


Op dit moment is er geen informatieavond gepland.

 


Wat kan je verwachten?

Wij hebben ook voor deze avond weer een interessant programma voor je samengesteld, waar jij als basisarts alles te weten komt over de mogelijkheden die TMI je te bieden heeft in ziekenhuisfuncties. Consultants en artsen geven deze avond korte presentaties over de verschillende vakgebieden in de zorg. Zo worden o.a. de vakgebieden Anesthesie en Cardiologie behandeld en bespreken we zowel het werken op basis van een vaste (langere) periode als op basis van losse diensten.

Het gedeelte over Anesthesie wordt vertelt door een ANIOS die via TMI heeft gewerkt als ANIOS Anesthesie. Een ANIOS Cardiologie vertelt op zijn beurt waarom Cardiologie een belangrijke ervaring is bij veel specialismen. Daarnaast komt een arts vertellen over alle ins en outs van het werken op basis van losse diensten. Losse diensten invullen kan een uitkomst zijn voor het overbruggen van een bepaalde periode of om extra te werken (en ervaring op te doen) naast een vaste baan.

Aan het einde van de avond is er voldoende tijd gereserveerd om aanvullende informatie in te winnen bij één van de consultants of artsen. Wil je een zo goed mogelijke indruk maken bij sollicitaties in de toekomst? Tijdens deze informatieavond bieden wij een CV check aan, waarmee we je tips en advies geven voor verbetering van jouw huidige CV. Vergeet jouw CV dan ook zeker niet mee te nemen!

Interesse?

Voor deze informatieavond is een maximum van 30 plaatsen beschikbaar. Reageer dan ook snel als je erbij wilt zijn!  Inschrijven voor de informatieavond kan via onderstaand formulier.

Vragen over de informatieavond?

Neem dan contact op met Femke de Bruijn, Senior Consultant Artsen & Specialisten:

femke@tmi.nl
06-46 09 13 32Of neem contact op met Kimberly Niemantsverdriet, Consultant Artsen & Specialisten:

kimberly@tmi.nl
06 – 52 84 97 35

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.