Bijscholing Voorbehouden en risicovolle handelingen Ambulancezorg

TMI Academy verzorgt een training voorbehouden en risicovolle handelingen voor ambulancepersoneel. Deze training & toetsing is zeer praktisch ingericht, waarbij er zoveel mogelijk tegemoet gekomen wordt aan de diverse leerbehoeften en -voorkeuren van de deelnemers. Aan het einde van de training ontvang je een bewijs van deelname en een nieuwe bekwaamheidsverklaring

Leerdoelen:

Na het volgen van deze bijscholing, kun jij:

  1. De voorbehouden en risicovolle handelingen volgens protocol uitoefenen.

Benodigde voorkennis

Om aan deze bijscholing deel te kunnen nemen, is de volgende voorkennis nodig:

  • Je bent werkzaam als ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige;
  • Je bent op de hoogte van de protocollen (LPA);
  • Je neemt voor de bijscholing de leesstukken Kwaliteitskader Voorbehouden Handelingen door.

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€425,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€425,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving:

Van zorgprofessionals wordt verwacht dat je in staat bent om voorbehouden en risicovolle handelingen uit kunt voeren. Dit is onderdeel van het bekwaamheidsbeleid. Tijdens deze bijscholing oefen je de voorbehouden en risicovolle handeling in stations en via casuïstiek. Er wordt gebruik gemaakt van simulatiepoppen en oefenarmen.  De docent zal beoordelen of je de handelingen volgens protocol uitvoert.

De handelingen die in deze training geoefend en getoetst worden zijn onder andere:

Functies die kunnen meedoen

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl