Bijscholing Verpleegtechnische vaardigheden

4 Accreditatiepunten

Als verpleegkundige is het belangrijk dat je bevoegd en bekwaam blijft door elke drie jaar je opnieuw te laten toetsen. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat je de handelingen op de juiste manier uitvoert.

Leerdoelen:

  1. Voorbehouden handelingen zorgvuldig en deskundig kunnen uitvoeren;
  2. Up-to-date theoretische kennis van de voorbehouden handelingen.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€382,35
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

€325,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving:

Tijdens deze dag wordt de theorie behandeld en gaan we de voorbehouden handelingen oefenen en aftoetsen. Dit zijn de volgende handelingen:

Functies die kunnen meedoen

Let op: Deze bijscholing is opgezet voor zzp’ers en verpleegkundigen die niet in dienst zijn bij TMI. Als TMI’er kun je de handelingen online volgen via de e-learnings van LearnLinq. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met afdeling Scholing.

Accreditatie

4 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Geplande data

dinsdag 5 juli 2022

08:30 uur - 15:00 uur
Gyroscoopweg 86-2, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Senior Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl