Specialistische reanimatie kinderen

4 Accreditatiepunten

De bijscholing Specialistische reanimatie kinderen gaat over de reanimatie van kinderen en is verplicht voor onder andere kind- en neonatologieverpleegkundigen. Het is belangrijk dat je bij deelname aan deze scholing de BLS scholing hebt afgerond en de richtlijnen en vaardigheden kent over baby- en kinderreanimatie. De cursus duurt ongeveer drie uur en vindt plaats bij TMI Academy in Amsterdam.

Leerdoelen:

  1. Advanced Life Support (AED) gebruik bij baby’s en kinderen kunnen toepassen;
  2. De achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen herkennen.

Bekijk locaties & data

Omschrijving:

Tijdens de Specialistische reanimatie kinderen scholing leer je o.a. het toepassen van AED bij kinderen en baby’s. Dit doe je volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Kinderen kunnen vaak nog beter geholpen worden door hen net even anders te benaderen dan bij het reanimeren van volwassenen. Daarom leer je ook de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij baby’s en kinderen te herkennen.

Docenten

Judith van Steijn

Functies die kunnen meedoen:

Ben je SEH verpleegkundige? Meld je voor de Specialistische Reanimatie Kinderen bijscholing speciaal georganiseerd voor SEH verpleegkundigen.

Accreditatie

4 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Docent

Judith van Steijn Docent

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€145,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€145,-
Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

woensdag 20 september 2023

13:00 uur - 17:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

vrijdag 3 november 2023

13:00 uur - 17:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

vrijdag 24 november 2023

13:00 uur - 17:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Waar kan ik als TMI’er mijn scholingsuren terugzien?

Wanneer je bij TMI in dienst bent wordt er op je loonstrook de gemaakte uren voor scholing maandelijks genoteerd als leegloopuren. Kloppen de genoteerde uren niet? Neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Interesse?

Neem contact op!

Sabina Fajic

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl