Skillsdag voorbehouden handelingen voor zzp’ers in de zorg inclusief theorie

7 Accreditatiepunten

TMI Academy biedt diverse mogelijkheden aan via het Skills lab voor het oefenen en/of toetsen van de voorbehouden- en risicovolle handelingen. Tijdens deze dag kun je als (gespecialiseerd) verpleegkundige je voorbehouden- en risicovolle handelingen en verpleegtechnische vaardigheden toetsen. Dit is belangrijk om je bekwaamheid te kunnen bewijzen. Met deze trainingsdag kun jij als zzp’er je kwaliteit als zorgprofessional aantonen en kun je vol vertrouwen je werkzaamheden uitvoeren.

De voorbehouden- en risicovolle handelingen:

Je gaat deze dag de volgende zeven voorbehouden- en risicovolle handelingen oefenen en aftoetsen.

  1. Blaaskatheterisatie vrouw & man;
  2. Injecteren;
  3. Bloed en bloedkweken afnemen
  4. Neus-maagsonde inbrengen en verwijderen;
  5. Perifeer infuus inbrengen;
  6. Centraal Veneuze Katheter (CVK);
  7. PICC verzorgen en verwijderen.

Bekijk locaties & data

Omschrijving

Tijdens deze trainingsdag wordt de theorie van de voorbehouden handelingen doorgenomen om vervolgens met het praktische deel aan de slag te gaan. Na het oefenen worden de handelingen in praktijk afgetoetst door een bevoegde trainer zodat je weer bevoegd en bekwaam bent.

Functies die kunnen meedoen

Docent

Hassan el Haouari Docent bijscholing cultuurverschillen in de zorg, voorbehouden handelingen
Sandra Jonker Docent voorbehouden handelingen

Kosten deelname

€325,-
Voor zzp'ers die diensten draaien via TMI; (gespecialiseerd) verpleegkundigen
Meld je aan via Mijn TMI
€325,-
Voor zzp'ers die nog geen diensten draaien via TMI; (gespecialiseerd) verpleegkundigen
Informatie aanvragen
Geplande data

woensdag 13 september 2023

08:30 uur - 16:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Jacqueline Heck

Projectmanager Development & Learning

trainingopmaat@tmi.nl