Skillsdag voorbehouden handelingen voor zzp’ers in de zorg (met LMS abonnement)

8 Accreditatiepunten

TMI Academy biedt diverse mogelijkheden aan via het Skillslab voor het oefenen en/of toetsen van de voorbehouden- en risicovolle handelingen. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor zzp’ers en is bedoeld om als (gespecialiseerd) verpleegkundige je voorbehouden- en risicovolle handelingen en verpleegtechnische vaardigheden te toetsen. Dit is belangrijk om je bekwaamheid te kunnen bewijzen. Met deze trainingsdag kun jij als zzp’er je kwaliteit als zorgprofessional aantonen en kun je vol vertrouwen je werkzaamheden uitvoeren.

De voorbehouden- en risicovolle handelingen:

Voor aanvang van de skillsdag is voorbereiding middels theorie via het LeerManagementSysteem Learnlinq (LMS) van Noordhoff een vereiste. Voordeel hiervan is dat het aftekenen van de handelingen direct digitaal verwerkt wordt in het systeem. Je hebt de keuze uit de onderstaande 17 voorbehouden- en risicovolle handelingen. Er kunnen deze dag 12 handelingen worden afgetoetst.

 1. Blaaskatheter vrouw/man;
 2. Perifeer infuus inbrengen/bloed en bloedkweken afnemen/venapunctie;
 3. Tracheastoma & tracheacanule;
 4. Injecteren;
 5. Stomazorg;
 6. Zuurstof toedienen;
 7. Thoraxdrainage;
 8. PICC;
 9. PAC;
 10. Centraal Veneuze Katheter (CVK);
 11. Neusmaagsonde inbrengen/verwijderen;
 12. Parenteralia klaarmaken en toedienen;

Bekijk locaties & data

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

8 punten

Docent

Hassan el Haouari Docent bijscholing cultuurverschillen in de zorg, voorbehouden handelingen
Sandra Jonker Docent voorbehouden handelingen

Kosten deelname

€395,-
Voor zzp'ers die diensten draaien via TMI; (gespecialiseerd) verpleegkundigen
Meld je aan via Mijn TMI
€395,-
Voor zzp'ers die geen diensten draaien via TMI; (gespecialiseerd) verpleegkundigen
Informatie aanvragen

Let op! Dit is een combideal voor LearnLinq en de handelingen. Heb jij al LearnLinq neem contact op met de Academy via scholing@tmi.nl voor een passend aanbod.

Geplande data

vrijdag 7 april 2023

08:30 uur - 16:45 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

donderdag 8 juni 2023

08:30 uur - 16:45 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

woensdag 27 september 2023

08:30 uur - 16:45 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Organisator Trainingen

trainingopmaat@tmi.nl