Bijscholing Palliatief Terminale Zorg – ANIOS

6 Accreditatiepunten

Ben jij als basisarts veel betrokken bij patiënten die palliatief terminale zorg nodig hebben? Dan is deze basiscursus interessant voor jou om je kennis hierover uit te breiden. Tijdens deze bijscholing leer je hoe je het beste palliatieve zorg kunt verlenen aan patiënten en hun naasten.

Leerdoelen:

  1. Je kent de symptomen en klachten die ontstaan in de laatste fase van de patiënt en kunt hier goed op anticiperen
  2. Je kunt je beter inleven in het effect van de terminale ziekte van de patiënt en diens naasten en kunt beter met hen communiceren
  3. Bekend met de verschillende fasen van het rouwproces

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€188,24
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€160,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Gedurende deze eendaagse bijscholing leer je alles omtrent palliatief terminale zorg. Het programma start met de vraag “wat is palliatieve zorg?”. Hier wordt kennisgemaakt met de palliatieve zorg en wat het doel ervan is. Ook gaan we het hebben over de laatste fase, medicatie en comfort. Tijdens de scholing zijn er diverse oefeningen en worden verschillende cases bestudeerd. Verder krijg je tijdens de scholing ook kennis van palliatieve sedatie en euthanasie. De training is inclusief lunch.

Functies die kunnen meedoen

Ben jij een verpleegkundige of een verzorgende? Meld je dan aan voor deze bijscholing Palliatief Terminale Zorg.

Accreditatie

6 punten

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl