Landelijk Assessment Ambulancezorg (LAA)

Eens in de vijf jaar wordt er van ambulancechauffeurs verwacht om het Landelijk Assessment Ambulancezorg (LAA) af te nemen. Hiermee wordt de kwaliteit van de patiëntenzorg gewaarborgd. In een zo realistisch mogelijk gecreëerd scenario worden jouw prestaties als ambulancechauffeur getoetst en bepaald of het voldoet aan de landelijke norm.

Leerdoelen:

  1. Aanpakken van zorgverleningen via vastgestelde landelijke norm;
  2. Duidelijke communicatie tussen ambulancechauffeur en -verpleegkundige.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€600,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€600,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Het Landelijk Assessment Ambulancezorg vindt plaats op de locatie van de Academie voor Ambulancezorg te Harderwijk. Het LAA start in de ochtend met een kennistoets om je parate kennis te testen. De toets bestaat uit meerkeuzevragen en maak je in een digitale leeromgeving. Na de kennistoets volgen vier praktijkcasussen, dit voer je uit als team. Als ambulancechauffeur leg je daarnaast een rijvaardigheidsassessment af.

Wanneer alle assessments zijn afgenomen, schrijf je een persoonlijk reflectieverslag. Ten slotte vinden er feedbackgesprekken plaats tussen de assessoren en de deelnemers, hierin wordt de uitkomst van het assessment met je gedeeld en aangegeven op welke vlakken je kunt verbeteren. Gedurende dag zijn er koffie- en lunchpauzes ingepland.

Voor TMI’ers is het gratis om deel te nemen aan het assessment, wel lever je 24 PLB-uren in om deel te nemen.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Geplande data

vrijdag 29 april 2022

09:00 uur - 17:00 uur
Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl