Landelijk Assessment Ambulancezorg (LAA)

6 Accreditatiepunten

Gemiddeld wordt ééns in de vijf jaar van ambulancepersoneel verwacht een onafhankelijk assessment te laten afnemen; het LAA is onafhankelijk. Als onderdeel van het bekwaamheidsdossier wordt hiermee de kwaliteit van de patiëntenzorg gewaarborgd.

Leerdoelen:

  1. Vaststellen van status van vakinhoudelijk handelen;
  2. Communicatie en samenwerking als ambulanceteam.

Omschrijving

Het LAA vindt plaats op de locatie van de Academie voor Ambulancezorg te Harderwijk. Een onderdeel van het LAA is een kennistoets om je parate kennis te testen. De toets bestaat uit meerkeuzevragen en maak je in een digitale leeromgeving. Binnen verschillende scenario’s met zorgvragen wordt bekeken hoe je dat aanpakt; dit voer je uit als team. Als chauffeur leg je daarnaast ook een rijvaardigheidsassessment af.

Wanneer alle assessments zijn afgenomen, schrijf je een persoonlijk reflectieverslag. Ten slotte vinden er feedbackgesprekken plaats tussen de assessoren en de deelnemers, hierin worden de bevindingen van het assessment met je gedeeld.

Je neemt deel in werkkleding, de lunch is inbegrepen.

Wie kunnen meedoen

Accreditatie

6 punten

Kosten deelname

€630,-
Wil je meer weten over deze bijscholing of je inschrijven?
Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl