Bijscholing Klinisch Redeneren

‘Wat is klinisch redeneren?’ Dit betreft de vaardigheden om te interpreteren en observeren en deze informatie vervolgens te koppelen aan jouw medische kennis. Op die manier kun je als verpleegkundige onderbouwen welke vervolgstappen jij neemt in de verzorging van een patiënt. Wil jij als verpleegkundige klinisch redeneren oefenen? Volg dan deze bijscholing klinisch redeneren voor verpleegkundigen. Wij bieden twee soorten trainingen aan: de basistraining en een training voor gevorderden.

Leerdoelen:

  1. Je kunt aan de hand van een casus klinisch redeneren;
  2. Je bent op de hoogte van de actuele informatie omtrent het onderwerp;
  3. Het klinisch redeneren als verpleegkundige verbeteren.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€76,47
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€65,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Tijdens de trainingen voor verpleegkundigen wordt vanuit methodische aanpak de verdieping opgezocht in het klinisch redeneren. De analyse, argumentatie en selectie van alle hulpmiddelen en kaders omtrent klinisch redeneren worden besproken. Er worden verschillende soorten vraagstukken behandeld, zoals ‘Welke theorie of model en benadering selecteer je voor jouw specifieke patiëntenzorg?’, ‘In hoeverre heeft zelfmanagement en gezamenlijke besluitvorming een plaats in jouw zorgaanbod?’ en ‘Hoe communiceer je over deze thema’s met je patiënt, diens naasten en collega’s?’ Hieronder vind je de onderwerpen die in de drie verschillende trainingen aan bod komen.

Klinisch Redeneren (basis)

Klinisch Redeneren (gevorderden)

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

4 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Interesse?

Neem contact op!

Jacqueline Heck

Manager Commerciële Binnendienst & Learning/Development TMI Academy

binnendienst@tmi.nl