Bijscholing Intervisie voor ANIOS

In januari 2022 start TMI met intervisiegroepen voor ANIOS. Ben jij ANIOS en zijn leren, verbeteren en ontwikkelen onderdeel van jouw persoonlijke leerdoelen? Dan is intervisie een goede aanvulling om deze doelen te bereiken.

Leerdoelen:

  1. Het verder ontwikkelen van jouw deskundigheid;
  2. Reflectie op eigen handelen en manier van werken;
  3. Het eigen denk- en leerproces beter te begrijpen;
  4. Leren van ervaringen van collega-ANIOS.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€95,-
Prijs per sessie voor niet TMI'ers
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€75,-
Prijs per sessie voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Waarom kan intervisie voor ANIOS zinvol zijn? Op de werkvloer is het altijd druk. Als basisarts word je vaak geleefd door de waan van de dag, tijd om even stil te staan bij je werkzaamheden is er eigenlijk niet. Toch is het belangrijk en leerzaam om jouw ervaringen te delen en te reflecteren. Een vast intervisiemoment kan je hierbij helpen. Samen met collega-ANIOS deel jij jouw ervaringen en uitdagingen en leer je van elkaar. Met andere woorden, tijdens de bijeenkomsten kijk je samen naar veelvoorkomende vragen en problemen. Onder professionele begeleiding wordt een veilige, vertrouwde en gelijkwaardige omgeving geboden, die zorgt voor oplossingen en inzichten in jouw denk- en werkproces.

TMI biedt jou de mogelijkheid om samen met maximaal zes collega-ANIOS een intervisiegroep te vormen. Per januari 2022 gaan we van start, de exacte data wordt nog bepaald. Gedurende een half jaar komen jullie fysiek zes keer bij elkaar en worden jullie begeleid door een zeer ervaren intervisiecoach. Jouw groep wordt daarnaast ook getraind om na dit half jaar zelfstandig verder te gaan. De eerste intervisiegroep start op onze scholingslocatie in Amsterdam. Later in het jaar zullen de intervisiegroepen ook elders in het land starten. Als je voorkeur hiernaar uitgaat, kun je dit alvast aangeven.

Functies die kunnen meedoen

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl