Bijscholing 1e hulp bij drank- en drugsincidenten (EHBDu)

Als zorgprofessional kun je te maken krijgen met mensen die drugs en/of drank hebben ingenomen en waarbij dit niet goed is gegaan. Hoe moet je als verpleegkundige dan handelen? Tijdens deze informatieavond wordt hier kennis over gedeeld en kunnen er verdiepende vragen gesteld worden aan een aanwezige arts.

Leerdoelen:

  1. Kennis van de van meest gebruikte genotsmiddelen;
  2. Welke (externe) factoren van invloed kunnen zijn bij middelengebruik;
  3. Lichte gezondheidsverstoringen en acute incidenten die kunnen ontstaan;
  4. Hoe je zorg en eerste hulp kunt verlenen middels de ABCDE-methodiek.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€70,59
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€60,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Tijdens deze informatieavond vertellen Mark Smitz en arts Monika Kidjan over de meest gebruikte drank en drugs. Ook worden de acute gezondheidsincidenten die kunnen ontstaan bij verkeerd gebruik besproken. De focus ligt op gebruik in het uitgaanscircuit. Monika Kidjan is aanwezig om vragen te beantwoorden over medische casussen over acute gezondheidsverstoringen en eventuele interacties met medicatie. Het belooft een leerzame avond te worden waarbij er volop mogelijkheid is tot interactie.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Geplande data

dinsdag 20 september 2022

18:00 uur - 21:00 uur
Gyroscoopweg 86, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl