Bijscholing Wond- en Stomazorg

4 Accreditatiepunten

De bijscholing Wond- en Stomazorg is nu ook los te volgen voor algemeen verpleegkundigen bij TMI Academy! Het niet goed behandelen van een wond kan ernstige gevolgen hebben. Een wond kan levensbedreigend worden, waardoor amputatie nodig is. Vooral bij complexe wonden, zoals een open been of doorligwonden, is juiste wondzorg essentieel voor goed herstel.

Leerdoelen:

  1. Het vergroten van de theoretische kennis van de verschillende wonden;
  2. Materialenkennis rondom wondverzorging vergroten;
  3. De kwaliteit van wondverzorging in de praktijk verbeteren;
  4. Kennis vergroten van de materialen en problematiek rondom de verzorging van de UP / AP stoma.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€111,76
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€95,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Wondverzorging vraagt om specifieke kennis en vaardigheden van verpleegkundigen. Tijdens deze bijscholing worden de volgende onderwerpen behandeld:

Een stoma biedt uitkomst voor patiënten met chronische of acute buikklachten en geeft hen een stukje autonomie terug. Als je tijdens je werk in aanraking komt met een stomapatiënt wil je diegene kunnen helpen met de verzorging, van informatie voorzien en begeleiding bieden waar nodig. De volgende onderwerpen worden tijdens deze bijscholing behandeld:

Ben je verzorgende IG? Bekijk dan de bijscholing Wond- en Stomazorg voor verzorgende IG.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

4 punten

Docent

Jeannette Viveen Docent bijscholingen Omgaan met agressie, Omgaan met dementie en Palliatief Terminale Zorg
Geplande data

donderdag 9 juni 2022

08:30 uur - 12:30 uur
Gyroscoopweg 86, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl