Bijscholing Stroke

Ben jij  (gespecialiseerd) verpleegkundige en werk jij met patiënten met hersenbloedingen of herseninfarcten? Volg dan onze bijscholing Stroke bij TMI Academy. Deze bijscholing wordt gegeven door Gerrit de Nooij. Gerrit was tien jaar IC verpleegkundige in het UMCU op de cardiothoracale chirurgie en long- en harttransplantatiecentrum. Sindsdien heeft hij een eigen BV voor het ontwikkelen van een unieke Neuro Vasculaire Stent.

Leerdoelen:

  1. Je doet basiskennis neuroanatomie op;
  2. Je leert hoe je een patiënt moet behandelen bij een herseninfarct of hersenbloeding;
  3. Weer up-to-date van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€88,24
Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€75,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving:

Gedurende de stroke training wordt eerst de basiskennis van de neuroanatomie behandeld. Vervolgens wordt er ingegaan op de geschiedenis van het hersenletsel en de oude behandelmethodes. Hierna worden de signalen en de behandelmethodes van een herseninfarct en hersenbloeding besproken. Tot slot wordt er besproken welke onderzoeken de moderne geneeskunde hebben beïnvloed en hoe de toekomst van de neuroanatomie eruit ziet.

Wil jij nog meer bijscholingen volgen als verpleegkundige? Bekijk dan ook onze bijscholing ECG vervolg en de bijscholing ALS inclusief ABCDE methode.

Functies die kunnen meedoen:

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Geplande data

dinsdag 10 mei 2022

09:00 uur - 12:00 uur
Processorstraat 12

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl