Bijscholing Stroke

Ben jij verpleegkundige en werk jij met patiënten met hersenbloedingen of herseninfarcten? Dan is deze training echt iets voor jou. Je leert tijdens deze scholing hoe je deze patiënten moet behandelen.

Leerdoelen:

  1. Je doet basiskennis neuroanatomie op;
  2. Je leert hoe je een patiënt moet behandelen bij een herseninfarct of hersenbloeding;
  3. Weer up-to-date van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Omschrijving:

Gedurende de stroke training wordt eerst de basiskennis van de neuroanatomie behandeld. Vervolgens wordt er ingegaan op de geschiedenis van het hersenletsel en de oude behandelmethodes. Hierna worden de signalen en de behandelmethodes van een herseninfarct en hersenbloeding besproken. Tot slot wordt er besproken welke onderzoeken de moderne geneeskunde hebben beïnvloed en hoe de toekomst van de neuroanatomie eruit ziet.

Wil jij nog meer bijscholingen volgen als verpleegkundige? Bekijk dan ook onze bijscholing ECG vervolg en de bijscholing ALS inclusief ABCDE methode.

Docenten

Gerrit de Nooij, oud-IC verpleegkundige

Functies die kunnen meedoen:

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€85,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€85,-
Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, is de bijscholing gratis. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Organisator Trainingen

trainingopmaat@tmi.nl