Bijscholing Longaandoeningen

4 Accreditatiepunten

Ben jij de algemeen verpleegkundige die binnen jouw beroepsuitoefening in staat moet zijn zorg te verlenen aan patiënten met respiratoire aandoeningen ofwel longaandoeningen? Volg dan de bijscholing Longaandoeningen bij de TMI Academy.

Leerdoelen:

  1. Kennis van de anatomie en fysiologie van de longen;
  2. Ondersteunen bij het inpassen van de chronische ziekte(n) in het dagelijks leven;
  3. Kennis van verschillende ziektebeelden en de behandelmogelijkheden;
  4. Vaardig met inhalatie.

Omschrijving

De bijscholing voor respiratoire aandoeningen is een halve dagdeel en wordt momenteel online gegeven via Zoom. Tijdens de training staat de patiënt centraal. Docent en oud-verpleegkundige Gerard Kuper zal de anatomie en fysiologie van de longen bespreken. Daarnaast wordt de diagnostiek uitgelegd. Ook komen diverse ziektebeelden aan het licht en worden diens behandelmogelijkheden besproken.

Verder wordt er over maligne aandoeningen en de gevolgen van chemotherapie of immunotherapie verteld en krijg je een instructie over inhaleren. Als laatst wordt ook het stoppen met roken besproken met betrekking tot respiratoire aandoeningen. Gedurende de scholing staat zelfmanagement bij de patiënt centraal.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

4 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Docent

Gerard Kuper Docent bijscholing Longaandoeningen

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€95,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€95,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Waar kan ik als TMI’er mijn scholingsuren terugzien?

Wanneer je bij TMI in dienst bent wordt er op je loonstrook de gemaakte uren voor scholing maandelijks genoteerd als leegloopuren. Kloppen de genoteerde uren niet? Neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Interesse?

Neem contact op!

Jacqueline Heck

Projectmanager Development & Learning

trainingopmaat@tmi.nl