Bijscholing Gipsen

Het gipsen van patiënten op de Spoedeisende Hulp (SEH) is een essentieel onderdeel van het vak SEH verpleegkundige, daarom is het belangrijk om op regelmatige basis een bijscholing hiervoor te volgen.

Leerdoelen:

  1. Aanleggen van meest voorkomende spalken op de SEH;
  2. Welke instructies geef ik mee aan de patiënt met een immobilisatie;
  3. Nieuwe inzichten in fractuurbehandeling (Virtual Fracture Care).

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€100,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€85,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Tijdens deze cursus oefen je de meest voorkomende spalken op de SEH, krijg je handige tips en ben je weer op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van immobilisatie.

Docent

Huub van Lieshout, productspecialist, SEH verpleegkundige en gipsverbandmeester.

Functies die kunnen meedoen

SEH verpleegkundigen

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Geplande data

donderdag 23 juni 2022

09:00 uur - 13:00 uur
Gyroscoopweg 86, Amsterdam

donderdag 15 september 2022

09:00 uur - 13:00 uur
Gyroscoopweg 86, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Interesse?

Neem contact op!

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl