Bijscholing Advanced Paediatric Life Support (APLS)

3 punten

De bijscholing Advanced Paediatric Life Support (APLS) gaat over de reanimatie van kinderen en is verplicht voor onder andere kind- en neonatologieverpleegkundige. Het is belangrijk dat je bij deelname aan deze scholing de BLS scholing hebt afgerond en de richtlijnen en vaardigheden kent over baby- en kinderreanimatie. De APLS cursus duurt ongeveer drie uur en vindt plaats bij TMI Academy in Amsterdam.

Leerdoelen:

  1. Advanced Life Support (AED) gebruik bij baby’s en kinderen kunnen toepassen
  2. De achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen herkennen

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€135,29
Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€115,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving:

Tijdens de Advanced Pediatric Life Support scholing leer je het toepassen van AED bij kinderen en baby’s. Dit doe je volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Kinderen kunnen vaak nog beter geholpen worden door hen net even anders te benaderen dan bij het reanimeren van volwassenen. Daarom leer je ook de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij baby’s en kinderen te herkennen.

Functies die kunnen meedoen:

Accreditatie

3 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Geplande data

dinsdag 28 september 2021

09:00 uur - 12:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

donderdag 4 november 2021

09:00 uur - 12:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

dinsdag 30 november 2021

13:00 uur - 16:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de Basic Life Support (BLS). Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Interesse?

Neem contact op!

Sabina Fajic

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl

Celine Vitalis

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl