A verpleegkundige bijscholing – Diabetes

4 Accreditatiepunten

Wij bieden een bijscholingsdag aan speciaal voor algemeen verpleegkundigen. De bijscholingsdag is opgedeeld in twee delen; de proef van bekwaamheid van een viertal handelingen gevolgd door het middagprogramma Diabetes.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€294,12
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€250,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ochtendprogramma

Het eerste deel van de dag bestaat uit de proef van bekwaamheid van een viertal handelingen. De volgende handelingen worden deze dag (digitaal) afgetekend voor je:

Middagprogramma

In het tweede deel van de dag staat het onderwerp diabetes centraal. Als verpleegkundige kom je regelmatig in contact met patiënten die kampen met diabetes mellitus. In Nederland alleen al zijn er 1 miljoen mensen met deze ziekte. De gevolgen van diabetes zijn groot; problemen met ogen, nieren, bloedvaten en voeten of zelfs overlijden. Tijdens deze bijscholing zullen de volgende onderwerpen behandeld worden:

Tijdens het praktisch gedeelte komen de volgende zaken aan bod:

Het middagprogramma Diabetes is ook los te volgen voor verpleegkundigen.

Voorbereidingen

Om deel te kunnen nemen dien je de theorie Voorbehouden handelingen in LearnLinq te hebben afgerond. De proef van bekwaam wordt afgenomen aan de hand van de toetsen in LearnLinq. Indien je één van deze toetsen niet hebt afgerond, dan vragen we je deze uiterlijk twee weken voor aanvang af te ronden. Per toets kun je kun je 30 minuten noteren in je gewerkte uren.

Let op: deze bijscholingsdag is een toetsingsmoment en geen training. Geef daarom van tevoren bij ons aan als je jezelf niet voldoende bekwaam voelt in het uitvoeren van de bovengenoemde handelingen. Dit doe je door te mailen naar scholing@tmi.nl. We horen dan graag welke handeling(en) het betreft. Vervolgens kijken wij of we je kunnen inplannen voor een oefenmoment.

Deze bijscholing zal jaarlijks herhaald worden. De uren voor deze dag zijn op kosten van TMI en worden door ons bijgeschreven!

Extra informatie met betrekking tot coronavirus:

Je mag niet deelnemen aan de scholing als: je verkoudheidsklachten, keelpijn of koorts hebt. Meld je tijdig af indien je deze klachten hebt. Wij hanteren de RIVM maatregelen waarbij de 1.5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Tevens zijn er mondkapjes, handschoenen en handdesinfectiemateriaal aanwezig.

Bekijk ook onze algemeen verpleegkunde bijscholingsdagen voor Wond- & stomazorg en Stress op de (zorg) werkvloer.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

Deze bijscholing is niet geaccrediteerd.

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Interesse?

Neem contact op!

Celine Vitalis

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl